Предизборна платформа

Предизборна платформа на кандидата за кмет Донка Михайлова и на кандидатите за съветници, издигнати от БСП, за Местни избори 2019

България отново е пред избори за местна власт.

С настоящата Платформа за Троян предлагаме на жителите на общината посоката, в която бихме продължили своята работа, ако отново получим подкрепата и доверието на гражданите.

Платформата отчита потенциала на Троянския край и постигнатото във времето, включително и в последните осем години, в които за пръв път общината бе ръководена от жена кмет. Платформата дава отговор и на очакванията, които непрекъснато проучваме, като поставя акцент върху най-острите проблеми на гражданите. Опитът ни в местната власт показва, че доброто управление е базирано на разумен баланс в политиките и извеждането като приоритет на тези от тях, които могат да дадат тласък в развитието на общината. Затова нашите представители в местната власт ще работят за:

  1. Среда за поддържане на висока заетост и изпреварващо повишаване на доходите за хората от общината.
  2. По-добро качество на живот в по-добра жизнена среда.
  3. По-нататъшно ограничаване на темповете на демографската криза.

За постигането на тези управленски цели кметът и общинските съветници ще работят:

Уважаеми съграждани,

Поемаме тези ангажименти пред вас с ясното съзнание, че очаквате повече. Защото жителите на община Троян го заслужават. Предлагаме ви възможното. Голямата част от поетите ангажименти са обезпечени с работни или идейни проекти и са определени източниците на финансиране и възможността те да бъдат осигурени при честно и в интерес на гражданите изразходване на публичните средства.

Защото

Заедно успяваме!

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011