Джон и Клеър Бризби връчиха награди на изявени ученици за 28-ма поредна година в Троян

Петък, 01 Юни 2018 10:01

На тържество, провело се на 1 юни в ОУ „Иван Хаджийски“ в гр. Троян, г-н Джон Бризби и съпругата му Клеър връчиха годишните награди на изявени троянски деца. Част от официалното събитие беше и кметът Донка Михайлова. Директорът Ралица Бенчева откри събитието, като поясни, че то се реализира за 28-ма поредна година, като в Деня на детето бяха наградени общо 32 ученици.

„Честит празник на всички деца и на всички пораснали деца, които носят детето в себе си“, пожела кметът Михайлова. „Денят е още по-празничен от това, че имаме възможност да видим толкова много таланти от нашата община тук заедно. Аз искам за пореден път, по повод на това 28-мо връчване да благодаря на сем. Бризби, затова че ценят троянските таланти, затова че мотивират нашите ученици да бъдат все по-добри и че ни дават една висока норма за човешки морал.“, допълни още тя.

Г-н Бризби поздрави събралите се на български език. Той изрази радостта си отново да е в Троян и да връчи награди за талантливи деца, в името на своя дядо Константин Хаджикалчев и неговия баща – благодетели на троянското училище. Г-н Бризби, узнал, че голяма част от учениците изучават неговия майчин език – се обърна към тях и на английски.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011