Експерти в сферата на социалната дейност от град Хамм, Германия, гости на община Троян

Понеделник, 04 Юни 2018 10:26

Партньорството между общините Троян и Хамм, в последните няколко години се задълбочи, като знак за това са работните срещи на експертно ниво, които чертаят планове за съвместно реализиране на проекти и идеи.

Гостите от немската община, водени от председателя на Комисията по социални въпроси, здравеопазване и интеграция г-н Ралф Дийтер-Ленц, пристигнаха в Троян на 31.05.2018 г., а посещението им продължава до 2 юни, след което те се отправят към град Самоков.

В програмата на партньорите на Троян бяха включени посещения и срещи в различни фирми и институции. Те посетиха Професионалната гимназия по механоелектротехника-Троян, Центъра за личностно развитие, проведоха среща в СУ „Васил Левски“, гр. Троян, посещение на фирма „Рико Стил“ ЕООД. Гостите бяха част от събитието за първа копка на Дневен център за деца с увреждания и техните семейства в гр. Троян. Немските партньори бяха гости на Троянския манастир, както и на Националното изложение в село Орешак, където заедно с домакините откриха Арт фестивала „Балканът вдъхновява“.

При визитата си, гостите се срещнаха с кмета Донка Михайлова, като обсъдиха възможностите за съвместни проекти, както и добри практики от двете страни, които биха могли да са от взаимна ползва.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011