Събрание в с. Ломец

Петък, 09 Октомври 2015 15:03

На 08.10 Михайлова и екипът й проведоха една откровена дискусия с хората в с. Ломец. На срещата присъства силна група от кандидати за общински съветници от листата на БСП – д-р Валя Александрова, Росен Веселинов, д-р инж. Васил Радойчевски, Ангел Ангелов, Петко Петков, Камен Спасовски, инж. Ивайло Стефанов и Цанислав Мончев.

Г-жа Михайлова започна срещата като представи основните моменти от предизборната платформа и идеите си за развитие на селото. Този път тя отдели време, за да напомни на хората, че около 700 000 лв. на година са заемите, които връща общината, за да погаси оставените дългове от предишни управници - пари, които при други обстоятелства биха могли да се вложат в инфраструктурата на селищата от общината.

Жители на Ломец засегнаха сериозния въпрос за законната и незаконната сеч в района, който е тясно обвързан с многократно изменяния Закон за горите.  „Нужна е промяна в закона за горите”, бе категорична Михайлова. Тя сподели пред хората своята идея за създаване на единен контролен орган в горите и убедеността си, че само така тежките проблеми в горите могат да бъдат решени.

Заедно с кандидатите за общински съветници, Михайлова запозна хората с Програма за развитие на селските райони като им обясни, че в бъдеще финансирането ще бъде съсредоточено в изграждането и реновирането на села като Ломец.

Спасовски, Александрова и Веселинов напомниха на жителите на Ломец, че членовете на общинската листа се явяват като опора както на граждани като тях, така и на самата Михайлова. Тъй като са в пряка връзка с нея и са наясно с визията й за Общината, кандидатите за общински съветници  ще работят за благоустрояването на града и на селата като Ломец.

Галерия със снимки

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011