Синдикатите към Михайлова: "За първи път от 26 години подкрепяме кандидат за кмет" Избрана

Сряда, 07 Октомври 2015 15:28

На 06.10 в Троян се проведе среща на г-жа Донка Михайлова с председателите на синдикалните структури на конфедерацията на независимите синдикати в Троян. В дискусията се включиха и  двама от кандидатите за общински съветници от листата на БСП – д-р инж. Васил Радойчевски и Камен Спасовски.

В срещата взе участие и г-н Крачунов – председател на областната структура на КНСБ за Ловешка област. Г-н Крачунов заяви, че кандидатурата на Донка Михайлова е единствената кметска кандидатура, подкрепена в Ловешка област и една от малкото подкрепени в страната. Той подчерта, че синдикатът дава подкрепата си и за кандидат-кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. „От 26 години за първи път КНСБ в област Ловеч подкрепя кандидат за кмет. Подкрепяме Донка Михайлова заради нейната работа за защита на социалните права на хората” заяви Крачунов.

Михайлова запозна събеседниците си с трите основни направления на предизборната си платформа, а именно: осигуряване на повече работни места и по-добри доходи; привличане и задържане на младите хора в общината; подобряване на средата и качеството на живот. Синдикатите изслушаха внимателно кратката презентация по платформата, като откликнаха с въпроси и коментари по темата.  

Дискусията продължи със запитвания относно условията на труд и спазването на трудовите права в общината, взаимодействието между работодатели и служители и др. Срещата завърши с договореност, че след едни успешни избори г-жа Михайлова и екипът й ще поканят отново синдикатите на среща, за да обсъдят по-детайлно бъдещите общи стъпки в Троянска община.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011