Срещи в с. Гумощник и с. Патрешко

Вторник, 13 Октомври 2015 14:48

 

На 12.10 Донка Михайлова и кандидатите за общинските съветници Владимир Хаджийски и Елена Ройнева застанаха пред хората от две села - Гумощник и Патрешко в две поредни събрания. Те отговориха на конкретни въпроси по предизборната платформа и презентираха нагледно общинската листа на БСП с призива, че кметът винаги трябва да е подкрепян от съмишленици със сходна визия за бъдещо развитие.


Срещата в село Гумощник събра мнозина будни и активни жители. Те бяха запознати с дейността на Донка Михайлова и Общинския съвет за селото и им благодариха за реконструираните улици, за снабдяването с компютри на читалището, за възвръщането на собствеността на килийното училище, за вниманието.Заедно с кандидата за кмет на с. Гумощник от листата на БСП Тошка Пенчева г-жа Михайлова разви програмата за бъдеща работа в селото. Тя поясни, че инвестирането би могло да бъде съсредоточено във водоснабдяването на някои махали, в подменяне на ВиК мрежата на няколко останали улици, в създаването на предпоставки за обособени природни забележителности и туристически обекти.


Село Патрешко посрещна сърдечно кандидата за кмет Михайлова и кандидатите за общински съветници. Жителите и кметският наместник Михаил Динчев изразиха своите най-топли благодарности за нелеката работа на Общината за реконструкция на главния път на селото. Те посъветваха Донка Михайлова да наблегне на малките странични улички през евентуалния следващ мандат, за да стане селото още по-гостоприемно и привлекателно. Проблем, с който се сблъскват местните, е липсата на редовен транспорт до Троян, а Михайлова, Хаджийски и Ройнева ги увериха, че ще потърсят подход за справяне с този казус.


Така или иначе, жителите и от двете села заявиха, че ще се доверят още веднъж на Донка Михайлова и се съгласиха, че хората, които е събрала около себе си също са от ключово значение за бъдещето на Община Троян.

 

Галерия със снимки

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011