Жители на кв. "Балкан": "Донка направи повече за 3 години, отколкото други за 30!"

Неделя, 11 Октомври 2015 14:39

На 10-ти октомври Донка Михайлова и кандидатите за общински съветници Валя Александрова, Ангел Ангелов, Пламен Бойновски,  Камен Спасовски и Христина Петрова проведоха събрание в кв. „Балкан” (в посока Горно Трапе). Въпреки лошото време хората дойдоха на срещата, за да чуят презентираната предизборна платформа и за да изкажат своите молби, запитвания и проблеми. А те бяха разнообразни, но по думите на Донка Михайлова „напълно разрешими” и в синхрон с нейния подход за развитие на Троян - „стъпка по стъпка”.

Жителите на „Балкан” са заинтересовани най-вече от безопасността на квартала си. Мястото има нужда от улично осветление, което е лесно изпълнимо, потвърди Михайлова;  особено като се има предвид, че трябва да се сменят единствено лампите – стълбове са останали от предишни години. 

Приоритет на хората е и естетическият вид на квартала им. Те споделиха, че очакват взаимодействие за създаване на нова екопътека с беседка, пейки и т.н., тъй като ще позволят на повече хора да опознаят хубавите природни пейзажи, които се разкриват от квартала. Г-жа Михайлова подсети жителите за общинската програма „Обществен форум”, в която биха могли да участват, ако желаят туристически и културни идеи като тези да бъдат превърнати в мини-проекти със съответното финансиране.

Кандидатът за кмет не пропусна да изясни на хората, че техният квартал е от 15-те процента в целия град с нереновиран воден цикъл, но добави, че реконструирането именно на този неголям процент от улици ще бъде приоритет през следващия мандат. Хората благодариха сърдечно за светлината, която Донка Михайлова и екипът й хвърлиха по различните въпроси. Те подметнаха закачливо, че “Донка направи повече за 3 години, отколкото други за 30!” Жителите на кв. „Балкан” изпратиха кандидата за кмет и кандидатите за общински съветници с усмивкa и пожелания за успешни избори.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011