СТАРТИРАХМЕ КАМПАНИЯТА! Избрана

Вторник, 29 Септември 2015 08:37

На 28.09.2015г. в хотел „Шато Монтан” се състоя официалното откриване на предизборната кампания на БСП Троян. На събитието присъстваха Михаил Миков - председател на Националния съвет на Българската Социалистическа Партия, Деница Караджова – член на Изпълнителното бюро на БСП, Евгений Узунов – председател на Областния съвет на БСП, Димитър Горов – народен представител от Ловешки избирателен район, Кольо Кацаров – председател на Общински съвет БСП гр. Троян, кандидатите за кметове и общински съветници, а както и много приятели и симпатизанти.

Вечерта започна с вдъхновяващото изпълнение на Боряна Пастухова, която изпя „Песен за Троян” на фона на професионални кадри от красивия ни град. Събитието продължи с обявяване на листата на кандидатите за кметове и общински съветници. Г-н Кольо Кацаров, председател на Общински съвет на БСП, направи своето приветствие като даде думата на г-жа Донка Михайлова, кмет на Община Троян за мандат 2011-2015г. Михайлова разказа за предизвикателствата през изминалия мандат и сподели своите стратегии за бъдещо развитие. Плановете й за продължаване на положителните дейности по отраслите на града се преплетоха с идеите й за полагане на нови основи и начала.

На финала на откриването г-н Михаил Миков поздрави троянските си съмишленици за добре свършената работа и пожела една също толкова позитивна, енергична и успешна кампания и за тазгодишните избори. Миков поздрави лично г-жа Михайлова и екипа й за успеха им през изминалия мандат и изказа своята силна симпатия към града ни. Събитието завърши с филма, направен специално за отчета на Донка Михайлова за мандат 2011-2015г.

За да видите изказването на Миков, натиснете тук -> https://www.youtube.com/watch?v=L3iUt22qB2w

Медия

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011