Заместник-министър Лазаров на посещение в Троян

Сряда, 20 Декември 2017 10:14

Седмицата преди коледните празници, заместник-министър Лазар Лазаров, Министерство на труда и социалната политика, посети Община Троян за среща с кмета Донка Михайлова.

На 19.12.2017 г. заместник-министърът и г-жа Михайлова обсъдиха някои актуални теми в социалната сфера. Те посетиха Дома за стари хора в с. Добродан, както и помещението, отредено за Център за хора с деменция, който се очаква да заработи в общината.

Заместник-министър Лазаров и кметът г-жа Михайлова зарадваха потребителите в Дома за стари хора със своето посещение, както и с коледен подарък от Общината – пътека за ходене/бягане, която хората от дома от дълго време желаят. Пътеката ще помогне при тяхното раздвижване, особено в зимния сезон, когато възможността за разходки е ограничена. Възрастните хора се зарадваха на новата придобивка, както и на специално изработените картички от децата от Център за подкрепа за личностно развитие, които получиха. Двамата пожелаха щастливи коледни и новогодишни празници на възрастните хора и персонала. Заместник-министърът разгледа Дома, а след това заедно с Кмета и експерти от звено „Социални дейности“ направиха обход на Центъра за дементни, който при разкриване на услугата предвижда настаняване на до 15 лица.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011