Музика, добро настроение и първите юлски лъчи в сърцето на Балкана

Петък, 01 Юли 2016 10:43

За първа година, Община Троян организира посрещане на юлския изгрев, познат като „Джулай морнинг“. С много музика, настроение и добро време премина първото издание на „Джулай морнинг“ в Троянския Балкан.

На 30 юни кметът на Общината г-жа Михайлова приветства всички, които избраха Троянския балкан, за да посрещнат първите юлски лъчи. За доброто настроение на троянци и гостите на общината се погрижиха специалните гости Фънки и групата му „Черно Фередже“ и Звезди и „Анаглин“, които изпълниха в продължение на повече от два часа едни от най-популярните си парчета, пред събралите се в подножието на голямата ски писта на Беклемето. За настроението на всички се погрижиха и добре познатите ни групи NOVO5, WETRock, Engineer of death и Defacement. Няколко стотин души бяха избрали да посрещнат „Джулай морнинг“ именно в Балкана, а организаторите бяха подсигурили места за разполагане на палатки, парко-места и шатри за заведенията за хранене.

В утрото на 1 юли, в подножието на голямата ски писта и при паметника „Арка на свободата“, троянци и гости на общината посрещнаха лъчите на първото юлско слънце, като пред погледа им се разкри великолепието на Троянския Балкан.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011