Кметът с радост посрещна троянски спортисти след поредните им успехи на спортната сцена

Вторник, 26 Април 2016 10:31

Превърна се в традиция кметът на Общината г-жа Донка Михайлова да посреща спортистите от Троян, които със своите успехи и постижения радват всички съграждани и допринасят за популяризиране името на града ни.

Прагът на кметския кабинет отново прекрачиха Десислава Цонева, Изабела Христова и техният треньор Николай Цанов. Усмивките и радостта си след постигнатите резултати споделиха Изабела, която стана Европейски шампион в Тулуза по самбо и Десислава, която си завоюва Вицешампионското място – „заслужен резултат от сериозни усилия“, както го определи г-жа Михайлова. „Много се гордеем с успеха и на вашия треньор, който създава вече поколения шампиони и на фона на толкова силни мъжки победи тази зима, вашето постижение е истинска радост за нас“, каза още тя.

Спортистите и техният треньор споделиха всички емоции от подготовката и самото състезание, както и натоварването, на което са били подложени. Момичетата продължават да се готвят за участие в състезания, които започват още през следващите месеци, както и за Световното първенство. Интересната новина, която треньорът сподели е, че Изабела ще се „бори“ и за кметското място в традиционното издание на „Кмет за един ден“, което ще се проведе през месец май.

Г-жа Михайлова сподели пред гостите си, че ще внесе предложение на предстоящото заседание на Общински съвет двете троянски спортистки и техният треньор да бъдат наградени, съгласно „Правилника за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от Община Троян“.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011