Кандидатът за кмет на Община Троян г-жа Донка Михайлова получава подкрепа

Четвъртък, 24 Септември 2015 10:26

ПП АБВ даде официално подкрепата си за кандидата на Община Троян за втори кметски мандат, г-жа Донка Михайлова.

На 16.09.2015 г. в гр. Ловеч бе сключено политическо споразумение за подкрепа на кандидатурата на г-жа Донка Михайлова, издигнатият кандидат за кмет от Общински съвет на БСП гр. Троян. ПП АБВ официално заяви подкрепата си както за г-жа Михайлова, така и за кандидата за кмет на Община Ловеч – г-н Минчо Казанджиев.
Споразумението подписаха общинските председатели на БСП, г-н Кольо Кацаров и на АБВ, г-н Бисер Димов.
„Нямаме съмнение за успешните кампании, разчитаме на широка гражданска подкрепа”, обяви Румен Петков, заместник-председател на АБВ. По думите му важно е в общините да има ляво социалноотговорно управление, като сред добрите примери за това са кандидатите Михайлова и Казанджиев. „Да работиш с пет правителства и да постигнеш много – като тях двамата, се иска лична способност и потенциал”, категоричен бе Петков. Областният председател на БСП Евгений Узунов изрази увереността си, че Донка Михайлова и Минчо Казанджиев ще бъдат следващите кметове на Троян и Ловеч.

„На фона на започналата черна, агресивна кампания ние показваме, че може да постигнем съгласие по отношение на бъдещото развитие на общините ни, което в последните години е динамично”, каза г-жа Михайлова. Двамата кандидати за кметове, г-жа Михайлова и г-н Казанджиев, заявиха, че ще водят позитивни кампании, базирани на идеи за развитие.

През седмицата Донка Михайлова получи подкрепа на Конфедерацията на независимите синдикати в България, като подписа споразумение за подкрепа с президента г-н Пламен Димитров и на Съюза на ветераните от войните. Предстои подписване на споразумение за подкрепа и с други политически сили.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011