„За да остане Троян в сърцето ти“, планирай своята почивка именно тук

Събота, 20 Юни 2020 10:08

С отпадане на строгите мерки, които бяха наложени в страната през последните месеци, бавно се връщаме към обичайния ритъм на живот. С познатия начин на работа, със съживяване на икономиката, идва и желанието за пътуване и отдих, за презареждане. Затова Община Троян стартира и рекламна кампания, с която ще цели да привлече отново туристите в балканджийския край.


Туристите вече добре познават привлекателния Троянски край. Не отдавна, по повод 150-та годишнина на града, Общината проведе голяма рекламна кампания под надслов „150 години град Троян. 150 причини да го посетиш.“ Тогава много от позабравените или не добре познати обекти предизвикаха любопитството на туристите и социалните мрежи бяха изпълнени със снимки от различни кътчета на общината ни. Сега, вече познат, Троян ще очаква своите гости отново с гостоприемството, с което е известен и с готовност да остане трайно в сърцето на туриста, за да планира своята различна почивка.
Активно се работи по обновяване на информацията в туристическия сайт, а Информационно-културен център е мястото, на което туристите могат да получат допълнителна информация.


Община Троян ще заложи на външна реклама, публикации в издания, както и реклама в социалните мрежи. От проведената среща с представители на туристическия бранш бяха очертани и териториите, от които традиционно има по-висок интерес към нашата община, сред които Шумен, Русе, Добрич, Варна, Бургас, София.


Започна планирането на събития, в рамките на новия културен календар, като едно от най-очакваните такива е традиционният Български фестивал на сливата, който ще се проведе на 19 и 20 септември (организаторите запазват правото на промяна, при възникване на независещи от тях обстоятелства).
Кампанията ще покаже пред туристите с какво Троян се отличава от останалите градове и дестинации, какви услуги могат да открият тук и как може пълноценно да запълнят времето си, докато релаксират в Сърцето на Балкана!

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011