Людмила Сланева ще води в първия ден от Джулай морнинг

Четвъртък, 20 Юни 2019 07:00

Людмила Сланева, съпругата на изпълнителя Стенли, ще е водещ на първия ден от събитието Джулай морнинг. Людмила е известна и под псевдонима Локо. Тя е българска актриса, певица и писателка. Основава групата „LOCO“, която съществува от 2008 г. и радва почитателите на българската клубна сцена с предимно авторски изпълнения в любимия на актрисата формат – преработени за китара, бас и барабани. За своите музикални предпочитания Локо споделя: „Възпитана съм от алтернативната рок музика на 90-те, но всъщност ме интересува всякаква музика, всякакъв начин да изразиш себе си свободно. Тази част от мен, която не стана популярна, но която може би е по-добрата част от мен, вкарах в работата ми с групата.“


През 2004 г. Людмила записва първата си песен „Малките чудеса“, с която печели награда за дебют на музикалните награди на Мело TV Мания. Следва песента „Под дъгата“. На следващата година записва дебютния си албум „Можеш“, като музиката и аранжиментите в него са на съпруга ѝ Стенли. Получава награда за дебютен албум през 2005 г.


Людмила ще покани кмета на Община Троян за откриване на събитието на 29 юни, в 19.30 часа на Беклемето!


Не бива да забравяме, че на 29 юни от 10 часа на Айдушкото сборище ще бъде дадено началото на 17-тия Празник на билките, планината и туризма, чийто съорганизатор е Община Троян. Гостуващи изпълнители на празника ще са Маргарита Хранова, Славка Калчева и Алис Моллова.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011