Кметът Донка Михайлова внася на предстоящото заседание на ОбС-Троян предложение за подпомагане лечението на наш съгражданин

Петък, 20 Юли 2018 07:42

На предстоящото заседание на Общински съвет-Троян, което ще се проведе на 26 юли, кметът Донка Михайлова ще внесе предложение за отпускане на средства за подпомагане лечението на наш съгражданин.

От няколко седмици в интернет пространството се разпространява кампания под надслов „Шанс за Татко“. По-долу Община Троян публикува текстът на кампанията дословно:

Здравейте! Баща ми Димитър е млад, прекрасен и достоен мъж, който с ваша помощ има шанс да живее!  От 2017 година е диагностициран с тежко заболяване, единственото лечение на което е трансплантация на черен дроб, но поради съпътстващи други заболявания до сега, трансплантация в България му бе отказана. Месец юни 2018 година получихме добрата новина от болница Acıbadem Atakent Hospital и проф. др. REMZİ EMİROĞLU че той и неговият екип могат да направят тази трансплантация. За съжаление сумата е непосилна за мен и моето семейство. Трансплантацията трябва да се извърши възможно най-бързо, защото състоянието на баща ми се влошава с всеки изминал ден. Моля Ви, помогнете ни да съберем тази непосилна сума!Трансплантацията е изключително важна и спешна, без вашата помощ той няма да живее! Всеки лев и споделяне са от значение и благодарим на всеки, който ще се отзове! Понякога собствената ни светлина угасва и бива разпалена от пламъка на някой друг. Огромна благодарност към всички, които ще върнат пламъка в баща ми! “

Дарителската банкова сметка е:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, Троян

BIC (SWIFT): UNCRBGSF

IBAN: BG53 UNCR 7000 1523 320387

Димитър Генчев Митев 


Подкрепата си можете да дадете и тук:
https://helpkarma.com/campaign/shans-za-tatko-142

 

По инициатива на ръководството на Община Троян, от 23-ти юли във фоайето на Община Троян и Информационно-културен център Троян ще бъдат поставени дарителски кутии за набиране на средства за лечението на Димитър, които ще бъдат връчени директно на него. Всеки, който има възможност и желание – може да се включи за подпомагане лечението на нашия съгражданин.

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011