ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Сряда, 14 Септември 2016 16:57

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

 

ЧЕСТИТ 15-ТИ СЕПТЕМВРИ!   

 

Първият учебен ден винаги е вълнуващ, празничен ден за всички, които прекрачват прага на училището и не само за тези, които го правят за първи път, а за тези които се срещат отново със своите добри познати и приятели. Трепетен е денят за родителите, които изпращат децата си на училище и за учителите, които влагат душа и сърце, за да предадат на децата в следващите месеци и години своите знания, опит и морални ценности. Днес ще чуем първия училищен звънец, знак за началото на новата учебната година. 

Скъпи първокласници, вие започвате нов етап от своя живот. Наред с игрите и забавленията, предстои да научите много, да отделяте време на домашните, да получавате нови знания, но също така и да създавате приятелства, които остават за цял живот.

Скъпи ученици, пожелаваме ви от сърце да бъдете любознателни и да отворите сърцата и умовете си за нови познания, които ще ви помагат за справяне с всички ситуации, които ще ви поднесе многоликият живот. 

Драги родители, продължавайте да подкрепяте своите деца! Давайте им насоки и съвети, бъдете до тях при всеки един избор и стъпка в житейския друм. Бъдете партньори на учителите на вашите деца!

Уважаеми учители, без вас училището е невъзможно. Пожелаваме ви удовлетворение от дейността и справяне с предизвикателствата, които ежедневието ви поставя. Знайте, че в лицето на Община Троян винаги имате подкрепа!

На всички вас, в днешния празничен ден, желаем здраве, търпение и енергия!

 

ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН И НА ДОБЪР ЧАС!

 

Отчет за мандат 2011-2015 г. (видеоклип)

klip izbori 2011

Избори 2011 (видеоклип-архив)

klip izbori 2011